Живата легенда на Рома Франческо Тоти е получил предложение от

...
Живата легенда на Рома Франческо Тоти е получил предложение от
Коментари Харесай

Японци искат Тоти, той се дърпа

Живата легенда на Рома Франческо Тоти е получил предложение от японски отбор, твърди електронното издание "Футбол Италия ", което се базира на свои източници. Офертата е пристигнала от Токио Верди, само че самият футболист държи да прибира 3 милиона евро годишна заплата, което прави прехвърлянето му в "страната на изгряващото слънце " много сложен.

40-годишният футболист изигра последния си мач за Рома в края на миналия сезон на Серия "А " и се очакваше да постави завършек на кариерата си, само че все пак той деликатно преглежда забавни оферти.

"Ние сме заинтригувани от Тоти и към този момент установихме контакт с него ", разяснява клубният президент на отбора от J2 лигата Хануи Хидеаки.

"За страдание не мога да кажа, че има прогрес в диалозите, защото той желае 3 милиона евро и е мъчно да осъществим неговите условия. Ще бъде обаче сбъдната фантазия да го докараме тук ".

Въпреки своята преклонна възраст, Тоти няма да бъде най-възрастният футболист в Япония, защото някогашният нападател на Дженоа Казуйоши Миура към момента играе за ФК Йокохама, въпреки че е на 50 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР