Живата легенда на Пирин, който е и бронзов медалист от

...
Живата легенда на Пирин, който е и бронзов медалист от
Коментари Харесай

Легендата на Пирин Иво Андонов разкритикува Милен Радуканов

Живата легенда на Пирин, който е и бронзов медалист от Съединени американски щати 94` - Иво Андонов, унищожи от рецензии Милен Радуканов след изпадането на " орлетата " от Първа лига.

" Ако се съди по играта на Пирин, загубата от Витоша (Бистрица) е напълно заслужена. Много се приказва за съдията, само че той не игра на терена. Съдиите са по този начин - веднъж оказват помощ, различен път ощетяват. Резултатът, който се получи, е отражение на играта. Пирин цяла година върви последователно и непрестанно по наклонената повърхност и в низходяща посока. И това, което се случи, беше ясно и предизвестено. За мен не е изненада това изпадане, защото съм човек, който има взор върху нещата. За елементарните хора може всичко да е изненада, само че те слушат единствено обясненията на един треньор (б. а - засяга Милен Радуканов) ", разяснява Андонов пред " Меридиан Мач ".

" За една година не го чух да каже, че нещо е сбъркал или за нещо е отговорен. Тонът, който държеше през цялата година, подсказваше какво ще се случи. Естествено, освен той носи отговорност. Всички, които са там към него, очевидно имат виновност, с цел да стигне Пирин до изпадане. В мача против Витоша (Бистрица) не ги видях много-много да желаят да оцелеят. Пълна покруса. Публиката на Пирин и нейното наличие на стадиона също дават красноречива оценка за свършеното през последната една година ", добави още някогашният нападател.

 Пирин изпадна, скъпа победа за Витоша в Благоевград - 1:2!
Подвиг на Витоша в Благоевград! Пирин изпадна от Първа лига!

Победа за " бистришките тигри ", изиграха Мача си на сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР