Живата легенда на германския баскетбол Дирк Новицки заяви в интервю

...
Живата легенда на германския баскетбол Дирк Новицки заяви в интервю
Коментари Харесай

Новицки: Невероятно е, че ще играя 21-ви сезон с Далас

Живата легенда на немския баскетбол Дирк Новицки съобщи в изявление за "Шпорт Билд ", че се усеща необикновено от обстоятелството, че ще играе за 21-ви следващ сезон за Далас Маверикс. В момента, в който публично стартира новия сезон за Новицки, той ще стане първият състезател в историята на НБА, който играе повече от 20 сезона с екипа на един и същи тим. За момента Новицки разделя този връх със признака на Лос Анджелис Лейкърс Коби Брайънт.

"Това достижение е особено за мен. Винаги съм се чудел по какъв начин Коби съумя да играе 20 сезона за Лейкърс, а се случи по този начин, че аз да играя 21 сезона за Далас. Това е необикновено ", сподели Новицки, който е шести във безконечната ранглиста при реализаторите в Лигата.

"Все още се любувам на играта, на провокациите, които ми предлага, и на духа, който съществува в тима. Надявам се да оказа помощ на Мавс да изградят още веднъж мощен тим ", добави Новицки. "Нашата цел през новия сезон е да се класираме за плейофите, само че ще ни бъде доста мъчно ", сподели още тежкото крило. Далас пропусна да се класира за плейофите в НБА през последните два сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР