Живата легенда на Барселона Лионел Меси даде пространно и крайно

...
Живата легенда на Барселона Лионел Меси даде пространно и крайно
Коментари Харесай

Меси: Имаше миг, когато поисках да се махна от Барса

Живата легенда на Барселона Лионел Меси даде просторно и извънредно любопитно изявление, в което рефлектира както върху моментната обстановка в клуба, по този начин и върху някои от най-значителните мигове в своята кариера. За радио програмата El món a Rac1 5-кратният джентълмен на „ Златната топка” разкри, че фактически е имало миг, в който е поискал да си тръгне от „ Камп Ноу”, само че в този момент е подготвен да завърши кариерата си в редиците на „ блаугранас”.

32-годишният футболист разкри, че поради своите деца е подготвен д постъпи точно по този метод и да се откаже от първичния си проект да се пенсионира в своя роден клуб – Нюелс Олд Бойс в Аржентина.

„ Моята концепция е да остана в Барселона още доста години. Винаги съм мислел по този метод и нищо не се е трансформирало. Ясно е, че концепцията ми е да приключа с футбола тук. В особена степен поради това, което усещам по отношение на клуба, както и поради моето семейство. Много сме щастливи в Барселона.”

„ От дете мечтаех да играя за Нюелс поради това, което футболът значи в Аржентина, само че от време на време човек би трябвало да поставя фамилията преди всичко. Не бих желал да прекъсна другарствата, които моите деца направиха тук, защото това ми се случи на мен като дребен.”

„ През сезон 2013/2014 в действителност желаех да напусна Барселона. Имаше обстановка, която се разви по метод, че надмогна това, което усещах по отношение на клуба. Исках да напусна Испания поради проблемите с налозите. Почувствах се измъчван.”

„ Няма какво ново да кажа по отношение на продължаването на моя контракт, само че сигурно няма да бъде проблем, в случай че то се случи. С този клуб нещата постоянно са простички.”

„ Последният път, в който разговарях с президента Бартомеу, беше в Ливърпул, а от този момент не сме се срещали. Нямам никакви проблеми с него. Понякога той ме пита за противоположна връзка от съблекалнята по отношение на прехвърляния, както беше с Неймар или Гризман. Не е правилно обаче, че аз вземам решение кого ще притеглим или кой треньор да работи тук”, добави още Меси.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР