Жителката на Блекбърн в Англия, Меган Хойл е била изнасилена,

...
Жителката на Блекбърн в Англия, Меган Хойл е била изнасилена,
Коментари Харесай

Предсмъртен СМС на изнасилено 14-годишно момиче разплака света: Вече е твърде късно, тялото и душата ми са унищожени

Жителката на Блекбърн в Англия, Меган Хойл е била изнасилена, когато е била единствено на 12 години. След гаврата в миналото щастливото и жизнерадостно момиче станало зло и затворено в себе си, въпреки професионалната помощ. Но последната капка станало това, че съдът смекчил присъдата на 17-годишния ѝ изнасилвач.   Меган считала, че с намаляването на присъдата закононарушението просто му се е разминало и тя не могла да преживее това.

 Фото: www.facebook.com/In-Loving-Memory-Of-Megan-Hoyle-1740845486244236/

Момичето по никакъв метод не успявало да се помири и решило да постави завършек на живота си. Към този миг тя била към този момент на 14 години. Нейният най-хубав другар Кристофър Козенс описа, че в деня на самоубийството Меган му се оплакала, че не ѝ върви в учението, и че се бои от наближаващите изпити. Тя изобщо не му е споделила, че има намерение да си отнеме живота, само че в хода на диалога тя споделила „ скоро няма да имам никакви проблеми”.

След това Меган се обадила на Кристофър измежду нощ. Той единствено чул по какъв начин тя плаче и че се пробва да каже нещо, само че към този момент било късно. Въпреки напъните на лекарите, момичето умряло четири дни по-късно.

В последното си известие до своя другар то написало:

„ Ако получиш този СМС значи към този момент е прекомерно късно. Моля те, извини ме и се грижи за моето семейство. Моите тяло и душа са унищожени”.
На своите родители Маган споделила, че не се усеща добре и отишла в стаята си. Татко ѝ предложил да се наспи добре. Той даже не е могъл и да допусна, че няколко часа по-късно щерка му ще поеме еднопосочния път към отвъдното.

 Фото: www.facebook.com/megan.hoyle.56

След кончината ѝ фамилията е дарило органите на Меган за донорство.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР