Жителката на американския град Балтимър, щата Мериленд, спечели 12 3000

...
Жителката на американския град Балтимър, щата Мериленд, спечели 12 3000
Коментари Харесай

Американка спечели от конни надбягвания, но за малко да стане голяма беля

Жителката на американския град Балтимър, щата Мериленд, завоюва 12 3000 $ от залог на конни надбягвания и от неспокойствие не запомнила фиша в магазина, заяви UPI.

70-годишната американка пуснала фиша при престоя си в търговски център, до момента в който брачният партньор й отишъл в магазин за хранителни артикули. Жената избрала виртуални конни надбягвания и заложила на конете с номерата 2, 5, 10 и 7. По думите й цифрите били рожденните дати на хора от фамилията й.

Когато номерата съвпаднали, тя занесла фиша на касиера, който удостоверил, че може да претендира за огромна премия. От наслада дамата хукнала към колата, където към този момент я чакал мъжът й, и споделила с него радостната вест. И когато той изиска да му покаже печелившия фиш, дамата се усетила, че го е не запомнила на касата.

Двойката се върнала в комерсиалния център и касиера й предал фиш. След няколко дни дамата отишла да си прибере облагата.

По-рано бе обявено, че британката Гейл Сей купила три фиша от
лотария и от заплеснатост записала едни същи цифри в два от тях. При инспекцията на резултата станало ясно, че грешката е усвоила облагата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР