Жителка на щата Аляска е обвиняема за убийствата през 2015

...
Жителка на щата Аляска е обвиняема за убийствата през 2015
Коментари Харесай

Заради търсения по тагове в интернет хванаха американка, убила двете си бебета

Жителка на щата Аляска е обвинена за убийствата през 2015 и 2017 година на двете си бебета девойки, оповестяват от полиция във Феърбанкс.
23-годишната Стефани Лафонтен е хваната, откакто търсила в интернет по основни думи и изрази " способи за удушаване ", " способи да убием човек без да оставим следи ", " може ли аутопсия да потвърди удавяне ", " 16 стъпки да убием някого и да не ни заловен ", " по какъв начин да правим съвършеното ликвидиране ". Тя го сторила едвам час преди на 29 ноември 2017 година да заяви, че второто ѝ дете не диша.
Анализ на историята на интернет търсенията на Лафонтен, осъществен от криминалисти, сподели съмнителни търсения час преди позвъняването на незабавния телефон 911, с цел да заяви, че 13-годишната ѝ щерка не е контактна, обявиха от локалната полиция. Бебето е умряло четири дни по-късно, написа БГНЕС.
Началникът на полицията във втория по величина град на Аляска дефинира случая като " невъобразима покруса ", само че не уточни евентуалния претекст за убийствата.
Смъртта на настоящето бебе на Лафонтен в началото не е провокирала съмнения. Полицейски чиновник обаче е направил връзка с сходен случай от 2015 година, когато 4-месечното бебе на Лафонтен от друга връзка също е умряло ненадейно. Заподозряната е била женена за американски боен, който сега на гибелта на 13-месечната си щерка е бил на задача в Ирак. Бащата на умрялото през 2015 година 4-месечно бебе е някогашен другар на Лафонтен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР