Жителка на Северна Каролина се оказа на скамейката на подсъдимите,

...
Жителка на Северна Каролина се оказа на скамейката на подсъдимите,
Коментари Харесай

Шок: Арестуваха домакиня, изнасилила орално техник, вместо да му плати за ремонт

Жителка на Северна Каролина се оказа на скамейката на подсъдимите, откакто принудително направила орален секс с механик, пристигнал да прави ремонт на окабеляваното в дома ѝ. 47-годишната Милдред Нюсам е била задържана, след сигнал от потърпевшия, който разказал на полицията за половото нахлуване, оповестява New York Post.

Когато мъжът завършил ремонта, седнал на диван и зачакал клиентката да му млати за осъществената работа. Но вместо това Милдред се доближила до него, хванала ръката му и я поставила върху гърдите си. 30-годишният мъж се опитал да се съпротивлява, само че тя упорствала и в последна сметка му направила минет.

След половото принуждение Милдред заплашила техника, че в случай че той опише на някой за случилото се, тя ще обърне историята наобратно и ще се изкара жертва.

Мъжът си премълчал, само че незабавно, откакто излязъл от вкъщи на секс хищницата, позвънил в полицията. В резултат на Милдред е повдигнато обвиняване в полово нахлуване. В очакване на правосъдното дело тя е пусната под гаранция.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР