Жителка на руския град Санкт Петербург твърди, че шофьор на

...
Жителка на руския град Санкт Петербург твърди, че шофьор на
Коментари Харесай

Шемет: Таксиджия изнасили два пъти клиентка, изхвърли я на пътя, но се случи нещо невероятно

Жителка на съветския град Санкт Петербург твърди, че водач на такси два пъти я е изнасилил, заплашвайки я с бокс. При това тя няма искания към него в качеството му на транспортен експерт.

В полицията на Санкт Петербург бе получен сигнал от локална жителка, която се оплака, че е била изнасилена от таксиметров водач. В сигнала се споделя, че дамата се прибирала в града от селището Новоселие. Пристигналият с автомобил KIA Rio бакшиш, се държал много невъзпитано: той помолил клиентката да промени поръчката си, казвайки, че не желае да заплаща % на компанията от своята облага. Жената обаче се съгласила и седнала в колата му.
След това на път към северната столица на Русия таксиджията два пъти спирал колата, изваждал бокс и, заплашвайки с принуждение, изнасилвал своята клиентка. Първо, това станало в региона " Заневски мост ", а по-късно на Мурманско шосе. След изнасилванията обаче таксиджията продължавал пътуването, все едно, че нищо не се е случило.
Междувременно потърпевшата съумяла неусетно да извади телефона си и да се обади в полицията. Забелязвайки това, бакшишът се ядосал и изхвърлил дамата от колата си в региона на метростанция " Проспект Болшевиков ". Впрочем, след няколко минути таксиметровият водач се върнал и предложил на дамата да я закара до у дома. Пътничката с удивление се съгласила и разрешила на нейния принудител да я закара до дома ѝ.

Във връзка с случая е стартирано следствие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР