Жителка на Пенарт, Уелс, погледна през прозореца на влака и

...
Жителка на Пенарт, Уелс, погледна през прозореца на влака и
Коментари Харесай

Жена погледна през прозореца на влак и умря

Жителка на Пенарт, Уелс, погледна през прозореца на влака и умря. Това оповестява таблоидът Daily Mail, представен от Блиц.

На 1 декември 2018 година, към 22:00 локално време, 28-годишната Бетан Ропър се прибирала с другари от шопинг пътешестване по случай идната Коледа. Пътничката на влака се подала през прозореца, блъснала главата си на клон на дърво и получила съдбовна травма. 

Докато влакът дойде на станцията в Бристол, лекарите установили гибелта ѝ.

``
реклама

Проведе се следствие за случая, резултатите от който бяха оповестени в сряда, 16 октомври. 

Доклад от 35 страници отбелязва, че количеството алкохол в кръвта на Ропър надвишава на половина допустимата норма за шофиране във Англия. Следователно опиянението може да повлияе на държанието и реакцията на пасажера.

Като част от следствието стана известно, че Network Rail не ревизира дърветата в секторите наоколо до коловозите от 2009 г. Отбелязва се, че клоните на дърветата не са подрязани вярно и в действителност съставляват опасност за хората.

Очевидци настояват, че единият от приятелите на Ропър отворил прозореца, а другият погледнал през него. Тогава дамата повторила същото след тях. Поглеждайки за няколко секунди, тя се блъснала в клон и паднала на пода след съдбовния удар.

Британският клон за следствие на пътнотранспортни катастрофи призна, че предупредителният знак за пасажерите да не гледат през прозорците не е задоволително явен. Органите на реда добавиха, че фонът на табелата би трябвало да бъде изменен от жълт в червен, с цел да се подчертае заплахата от повърхностно държание.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР