Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод, тъй

...
Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за развод, тъй
Коментари Харесай

Жена от ОАЕ поиска развод, защото съпругът й бил твърде мил

Жителка на Обединените арабски емирства подаде молба за бракоразвод, защото не издържала на несъразмерната обич на брачна половинка си, написа вестник Khaleej Times.

Жената не била щастлива, че през годината на брачния им живот не са се карали и брачният партньор в никакъв случай не й е крещял и постоянно бил благ. В същото време тя се възмутила, че брачният партньор й от време на време помагал с почистването на къщата, макар обстоятелството, че тя не е поискала такава помощ, а също по този начин даже готвел за нея.

" Искам да диспутирам, даже да се карам от време на време и да не пребивавам удобен живот в смирение. Искам да диспутирам най-малко един път, само че това е невероятно с моя сантиментален брачен партньор, който постоянно ми прости и подарява дарове ", признава дамата.

Мъжът от своя страна има вяра, че не е направил нищо неприятно и просто е желал да бъде съвършен брачен партньор. Той сподели, че жена му един път му направила забележка за наднорменото му тегло, след което той се сложил на диета и е почнал да спортува.

Съпругът изиска съдията да предложи на дамата да отдръпна желае си. В последна сметка магистратите отложиха разглеждането на делото, с цел да дадат опция на съпрузите да се помирят.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР