Жителка на Ноксвил, щата Тенеси, която се появила в изрязан

...
Жителка на Ноксвил, щата Тенеси, която се появила в изрязан
Коментари Харесай

Скандал: Служители на басейн направиха строга забележка на американка да прикрие ханша си от хорските погледи, защото...

Жителка на Ноксвил, щата Тенеси, която се появила в изрязан бански на басейн отнесла няколко строги забележки от чиновниците. Това написа на страницата си във Фейсбук годеникът на девойката.

Тайлър Нюмън твърди, че когато събирали загар край басейна на апартхотела Smoky Crossing Apartments до годеницата му Тори Дженкинс на няколко пъти се приближавали чиновници на комплекса като упорствали да прикрие банските си с някаква дреха. „ Те предложиха на годеницата ми да си смени банските, да нахлузи къси панталони или да напусне басейна, за визитата на който бяхме платили 300 долара”, написа Тайлър.

При още един диалог чиновниците се аргументирали, че банският костюм на Тори е доста прям и не покрива напълно ханша ѝ, а външният ѝ тип е извънредно неудобен за децата в близост, заради размера на фигурата ѝ.

Случката носи ненадейна популярност на Тори, защото рецензиите към чиновниците на басейна към този момент имат над 32 хиляди лайкове и съвсем 30 репоста. Освен това множеството от потребителите вършат похвали на годеницата на Тайлър Нюмън, а той им отвръща с признателност.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР