Жителка на Северна Каролина се яви в съда, след като

...
Жителка на Северна Каролина се яви в съда, след като
Коментари Харесай

Брутално зверство! Жена помогна на мъжа си да се отърве от останките на бившата му, хранейки крокодилите с тях

Жителка на Северна Каролина се яви в съда, откакто реши да помогне на брачна половинка си да се отърве от разчлененото тяло на някогашната му другарка. Отначало Аманда Пери Хейс се пробвала да разтвори остатъците от тялото в киселина, а след това ги хвърлила в реката с вярата, че ще бъдат изядени от крокодили. В резултат на това двойката бе наказана за ликвидиране от първа и втора степен. Ужасът се случил през 2011 година, оповестява People.

 Фото © Getty/Аманда Перри Хейс
Двамата психопати умъртвили Лаура Акерсън в жилището й, по-късно разчленили натрупа й и транспортирали частите в контейнери до къщата на сестрата на Аманда в Ричмънд, Тексас. По време на процеса дамата твърдеше, че не е взела участие в убийството, а единствено е помогнала при прикриването на доказателства, защото брачният партньор й я заплашил.

 Фото © Facebook/Погибшая Лаура Акерсон
Съдията обаче не повярва на Аманда, вследствие на което тя бе наказана на 20 години затвор. Съпругът й в това време към този момент излежава присъдата си за пожизнен затвор.

Според родственици Лаура е доста ухилен човек, постоянно подготвен да помогне. Малко преди гибелта си тя разкрила две компании, свързани с графичен дизайн. В допълнение, тя отглеждала двамата си млади синове.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР