Жителка на Москва извърши зверско престъпление, след което сложи край

...
Жителка на Москва извърши зверско престъпление, след което сложи край
Коментари Харесай

Майка хвърли двете си деца от 9-ия етаж

Жителка на Москва извърши зверско закононарушение, след което постави завършек на живота си. Трагедията се разигра в понеделник сутринта в северозападната част на съветската столица. 36-годишната Людмила Соколова първо хвърлила от прозореца на 9-ия етаж на жилището двете си деца – момиченце на 1,5 годинки и момченце на 6 година, след което скочила сама, съобщи Монитор. 

Жената и невръстната й дъщеричка починали на място, а синът й е в реанимация в тежко положение. Малко преди да извърши жестокото закононарушение, Соколова се обадила на Бърза помощ с недоволство, че момиченцето й е неенергично и няма вкус. Дошлите на място лекари обаче не съумели да попаднат в квартирата, защото никой не им отворил. В това време тя направила тройното ликвидиране. В прощалното си писмо Людмила призовала да ни винят никого за нещастието и най-много брачна половинка й. Самият той е в шоково положение и е откаран от Бърза помощ в болница, оповестиха медици. По предварителни данни, семейство Соколови не се е водело на доклад в обществените служби като неблагополучно. Според осведомени, причина за нещастието са станали персонални проблеми на 36-годишната жена. В жилището й служителите на реда разкрили голям брой нейни стихотворения, отдадени на живота след гибелта.  

Междувременно различен случай с летален излаз наруши работата на московското метро. В понеделник жена падна на релсите на станция „ Таганския “ и почина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР