Жителка на Мичиган, която почти уби 4-годишния си син, след

...
Жителка на Мичиган, която почти уби 4-годишния си син, след
Коментари Харесай

Майка заключи 4-годишния си син в шкаф, за да го убие бавно и бе обявена за най-злият човек в света

Жителка на Мичиган, която съвсем умъртви 4-годишния си наследник, откакто го заключи в дрешник за няколко дни, бе наказана на 50 години затвор. По време на оповестяването на присъдата арбитър Сара Линкълн съобщи, че 24-годишната Мегън Шуг е най-злият човек, който е виждал, съобщи People.

" Опитахте се да го убиете постепенно. Ако искаhте да убиете това дете, можете да го извършите по-бързо и безболезнено, само че целяхте да го изложихте на месеци, в случай че не и дългогодишни премеждия ", показа съдията.
 Фото © Facebook/Megan Schug
През март 2017 година Шуг довела своя измършавял наследник Малойд до локалната болница. Момчето дишало мъчно и било сред живота и гибелта. Краката му били вързани и на единия от тях нямало пръст. Лекарите се страхували, че детето към този момент няма късмет да се измъкне, тъй като е в сериозно положение.

 Фото © Facebook/Megan Schug
По време на чуването Мегън сподели, че доста съжалява за случилото се. Според дамата тя заключи момчето в килера, с цел да го отбрани приятеля си Исак Милър. 38-годишният мъж също е упрекнат в малтретиране на деца от втора степен.

 Фото © Facebook/Megan Schug
В момента за момчето се грижат приемни родители, които възнамеряват да го осиновят.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР