Жителка на малко градче в Русия край град Пермск се

...
Жителка на малко градче в Русия край град Пермск се
Коментари Харесай

Разкарай се, или ще те убия! Бременна ученичка изнасили с душ съперницата си, а после...

Жителка на малко градче в Русия край град Пермск се саморазправи грубо със съперницата си благодарение на свои приятелки. Случаят е невиждан със своята свирепост.

Непълнолетни ученички нахлули в жилището на своята връстничка, почнали да й скубят косите и да издевателстват над нея, а най-после я изнасилили с лейка за поливане на цветя.

По предварителни данни на проверяващите, две 17-годишни девойки по никакъв метод не могли да поделят приветлив юноша.
Каррина се срещала с него няколко месеца, когато схванала, че е бременна от него. Той пък отказал да понесе каквато и да е отговорност и двамата се разделили. Скоро се появила и новата му възлюбена - Яна.


Яна даже не предполагала какво ще се случи

Този поврат на събитията разярил бъдещата майка и тя решила да се срещне със съперничката си, да й опише за детето и да я помоли да напусне някогашния й. Но това не помогнало, тогава Карина почнала със заканите.

Яна също не си поплювала: " Ти се разкарай от нас, другояче ще те убия и ще те закопая ", написала една нощ SMS новата изгора.

Бъдещата майка просто не можела да си откри място. Тя се обърнала за помощ към две свои приятелки и трите решили да отмъстят на Яна. Към трите се присъединило и друго, 16-годишно момиче.

Четирите изчакали миг, когато родителите на Яна отпътували отвън града и нахлули в жилището й. Последвала нечувана разпра. В началото грубо пребивали Яна. Откъснали й по-голямата част от косата, а останалата - обръснали. После я полели със зелен разтвор, карали я да им прави френска обич, само че даже и тук не завършила " фантазията " на отмъстителките. Решили да се изходят върху Яна. Към този миг тя била пред пристъп, само че те не се трогнали. Решили да я изнасилят, завлекли я в банята и почнали да издевателстват, вкарвайки във влагалището слушалката от душа. Едното от девойките пуснало и вряла вода.

Яна пищяла от болежка, само че никой не я пускал. Четирите снимали мъченията с мобилен телефон. Накрая им омръзнало да се гаврят и оставили Яна, отмъквайки от вкъщи й всички скъпи движимости. Жертвата на издевателствата съумяла със сетни сили да извика Бърза помощ, преди да припадне.

Яна чула страшната диагноза единствено дни, откакто била призната в болница. В резултат на издевателството с душ и вряла вода вътрешните й органи безусловно били като сварени. Тя в никакъв случай няма да може да стане майка.

Срещу мъчителките е повдигнато обвиняване по няколко члена - за мъчение и за насилствени дейности от полов темперамент, сега се прави разпит на очевидци.


Бременната Карина

Карина е на независимост поради бременността си, останалите девойки са в ареста. Нито едно от тях не се е разкаяло, всички били уверени, че са работили вярно.

Ако бъдат приети за отговорни, могат да получат до 15 години затвор.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР