Жителка на Лос Анджелис похарчи повече от половин милион долара

...
Жителка на Лос Анджелис похарчи повече от половин милион долара
Коментари Харесай

Красива секс бомба си махна осем ребра, за да заприлича на Ким Кардашиян СНИМКИ

Жителка на Лос Анджелис похарчи повече от половин милион $ за пластични интервенции, с цел да замязя на телевизионната звезда и модел Ким Кардашиян, написа Daily Mail, представен от БГНЕС.

Дженифър Памплона е минала през 20 процедури и пластични интервенции: осем пъти е уголемявала задните си елементи и бедрата, махнала си е осем ребра, сложила си е импланти в гърдите и филъри в скулите си, няколко пъти е направила ринопластика и липосукция, направила си е лифтинг на лицето и е сложила фасети върху зъбите си.



Последното посещаване на козметолога обаче приключило несполучливо за 27-годишниата американка. Памплона решила да усили устните си, само че след процедурата развила алергия. Устата й била доста възпалена и кървяла. Момичето не излизало от къщи и започвало да плаче всякога, когато се видело в огледалото.



"Виждайки крайния резултат, не можех да допускам - външността ми беше изцяло унищожена, създали ми бяха рибешки устни ", споделя тя пред кореспонденти.

След няколко дни Дженифър още веднъж се обърнала към експерти - този път за унищожаване на филърите.
„ Сега устните ми наподобяват като на бабичка - те бяха разпънати, а след това спихнати, като надут балон “, оплаква се американката.



Според Памплона тя извлякла поука от тази история и към този момент няма да прибягва към помощта на пластичните хирурзи.

"Никога повече няма да върша интервенции, с цел да поправям това, което и по този начин си наподобява добре. Искам моята история да служи като образец за всяко момиче, което желае огромни устни. Всичко беше като призрачен сън “, споделя момичето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР