Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си,

...
Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си,
Коментари Харесай

Жена роди в болнична тоалетна в Лондон, не знаела, че е бременна

Жителка на Лондон, която не е знаела за бременността си, ненадейно роди момченце в тоалетната на болничното заведение, заяви Metro. 23-годишната Лален Малик сподели, че е почувствала мощна болежка в стомаха в края на март и е отишла в болничното заведение с майка си. Докато чакала да я одобри доктор, тя отишла до тоалетната. В този миг, твърди тя, болката станала непоносима. Жената решила да помоли лекаря незабавно да я вземе, само че тогава схванала, че е родила в тоалетната.

„ Умът ми беше празен. Настаниха ме в друга стая и аз плаках, и майка ми плака. Това беше цялостен потрес и контузия и за двете ни. Струваше ми се, че животът ми е в заплаха “, спомня си Малик.

Лекарите съумели да спасят сина й, който тя кръстила Ибрахим. Жената призна по какъв начин усещала, че нещо се случва с тялото й и няколко пъти ходила на доктор с недоволства от зной и наднормено тегло. Тя дала кръв за разбор и спряла да приема противозачатъчни хапчета.

Според клиниката анализът е бил неакуратен заради неточност в процедурата за приемане на резултата. На Малик бе препоръчано да подари кръв още веднъж след три до шест месеца, само че тя роди по-рано.

Новата майка не е възнамерявала да има деца, до момента в който не приключи следването си. Според нея, в случай че е знаела, че е бременна, щяла да се приготви уместно за появяването на бебето. Малик взе кратковременен наставнически отпуск и възнамерява скоро да се върне в университета.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР