Жителка на китайската провинция Хубей роди двама братя-близнаци с интервал

...
Жителка на китайската провинция Хубей роди двама братя-близнаци с интервал
Коментари Харесай

Китайка роди близнаци с 10 години разлика

 Жителка на китайската провинция Хубей роди двама братя-близнаци с период от 10 години, написа Daily Mail.

През 2009 година 41-годишната жена се обърнала към експерти, с цел да зачене посредством екстракорпорално оплождане (ЕКО). От няколкото оплодотворени ембриона в матката й бил пренесен единствено един, а останалите били замразени. Бременността завършила с раждането на първото дете, което било кръстено Лу-Лу.

Пред 2019 година дамата отстъпила на настояванията на сина си, който от дълго време желал братче или сестриче. При повторното ЕКО бил употребен един от замразените ембриони, съхранявани след 2009 година. Така на 16 юни, на бял свят се появил втория близнак, който бил кръстен Тун-Тун.

" От здравна позиция Лу-Лу и Тун-Тун са близнаци ", съобщи един от лекарите, който помагал на дамата. Теглото на Тун-Тун съвпаднало с тежестта на родния преди 10 години Лу-Лу - 3,48 кг.

По-рано бе обявено за жителка на британското графство Хартфърдшир, която не е могла да има деца, само че станала майка с помощта на най-хубавата си другарка. Жената се решила на това, откакто претърпяла пет помятания, две извънматочни бременности и унищожаване на фалопиевите тръби.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР