Жителка на Китай била приета в болница със силни болки

...
Жителка на Китай била приета в болница със силни болки
Коментари Харесай

Момиче едва не умря след чудовищен секс

Жителка на Китай била призната в болница със мощни болки в корема, след което разкрили огромно количество кръв в региона на таза. 26-годишната Сяо Цин се оказала на границата на живота и гибелта след секс със брачна половинка си, който се върнал от 6-месечна командировка.

Тя била призната в болница в Китай със мощни болки в корема, които били предизвикани от спукана киста на яйчника. В резултат на това дамата изгубила 40% от общия размер на кръвта си, оповестява Daily Mail.

Сяо Цин не се виждала със своя 28-годишен мъж дълго време. Двамата работели в разнообразни градове и се срещали един път на няколко месеца. Последното им сантиментално събиране, обаче, приключило с същински призрачен сън. След буйния секс момичето се почувствало зле и било закарано в болница в провинция Хунан. След обзор там се оказало, че се касае за спукана киста в размер на три сантиметра.

Наложило се да бъде осъществено незабавно кръвопреливане и интервенция за премахване на кистата. " В корема и имаше към 1500 мл кръв, което е към 40% от общия размер. Ако я бяха докарали малко по-късно, младата жена към този момент щеше да е мъртва ", разкрива един от лекарите в болничното заведение.
тагове момиче секс умира чудовищен
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР