Жителка на индийския град Ченнаи в щата Тамил Наду е

...
Жителка на индийския град Ченнаи в щата Тамил Наду е
Коментари Харесай

Мъж е погребан жив в името на безсмъртието

Жителка на индийския град Ченнаи в щата Тамил Наду е обвинена, че е погребала мъжа си жив по негова молба, защото той считал, че по този начин ще реализира величие.

Дъщерята на Нагарадж, която работела в областта на осведомителните технологии, се прибрала у дома и открила, че татко ѝ го няма. А майка ѝ - 55-годишната Лакшми, не споделила нищо. Няколко дни по-късно, поради дълготрайно гледище, тя споделила, че мъжът ѝ е поискал да бъде заровен жив.

След като посетил няколко храма в Тамил Наду, 59-годишният Нагарадж разкрил на съседите си, че поддържа връзка непосредствено с Бога и е духовник. Освен това построил дребен храм в задния двор на дома им и го употребявал, с цел да пророкува на хората, които идвали там.

Според свидетелските показания Нагарадж е получил болки в гърдите и е споделил на брачната половинка си, че ще почине. После я помолил да го погребе жив, с цел да може да реализира величие, написа " Трибюн Индия ". След като мъжът изпаднал в безсъзнание, Лакшми повикала двама служащи и им наредила да изкопаят огромна яма, като обяснила, че това е контейнер за вода.

Полицаите получили сигнал, разпитали дамата, щерка ѝ и комшиите, само че не са могли да създадат нищо повече, с изключение на да извадят тялото и да го изпратят за аутопсия.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР