Жителка на Индия, която е пожелала да запази анонимност, е

...
Жителка на Индия, която е пожелала да запази анонимност, е
Коментари Харесай

Жена направи аборт, но после се оказа, че е износвала бебето си цели 15 години

Жителка на Индия, която е поискала да резервира анонимност, е направила аборт преди 15 години, тъй като фамилията ѝ не желало тя да има второ дете. Но плодът останал в утробата на пациентката и се е намирал там от самото начало до в този момент, написа в. " Метро ".


52-годишната жена в течение на 15 години се оплаквала от болки в корема и даже ходила при няколко лекари, които ѝ изписвали болкоуспокояващи и хапчета за нараснала киселинност. Вместо обаче болката да спре пациентката почнала да повръща. Това траяло три години.

В края на краищата тя се срещнала с хирург в град Нагпур, който направил компютърна томография и разкрил външен обект в червата, който блокирал храносмилателната система. " Сканирането посочило непроходимост, задръстване. В последна сметка открихме четиримесечно дете. Бяхме шокирани ", описа хирургът.



Екип от лекари решил по неотложност да оперира дамата и да в профил вкаменилия се плод. Били нужни два часа. Въпреки това, матката, яйчниците и маточните тръби били в изцяло обикновено положение. През последните 400 години в целия свят са регистрирани единствено 300 такива случая.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР