Жителка на град Си Рача в Тайланд отрязала пениса на

...
Жителка на град Си Рача в Тайланд отрязала пениса на
Коментари Харесай

Шокиращо: Жена отряза пениса на изневеряващия си съпруг със сатър и го изхвърли през прозореца

Жителка на град Си Рача в Тайланд отрязала пениса на брачна половинка си със сатър, откакто схванала за изневерите му. 24-годишната Каруна Санусан, разказала на полицията, че тя изчакала, до момента в който 40-годишният й брачен партньор Сирипан се разсъни от сън и по-късно сграбчила сатъра и му отрязала пениса, осведоми " Дейли Мейл ".

Ядосаната от изневерите брачна половинка по-късно изхвърлила отрязания пенис през прозореца на спалнята, с цел да предотврати лесното му намиране, до момента в който Сирипан агонизирал измежду личната си кръв.



Съседите чули воплите от болежка на мъжа и се обадили на полицията, която пристигнала в дома на фамилията.

Те намерили отрязания пенис и го поставили в кутия с лед, с цел да може хирурзите да го слагат, само че медиците обяснили, че в тази ситуация това е невероятно.



Сирипан бил закаран незабавно в близката болница, до момента в който Каруна била задържана. Съпругата, родена в Камбоджа, беше снимана от кореспонденти по какъв начин седи умерено, до момента в който е разпитвана от полицията.

Тя разказала на чиновниците, че неотдавна схванала, че брачният партньор й се вижда с разнообразни дами.

Тя споделя: " Аз и моят брачен партньор работим дружно, продавайки органични зеленчуци. Започнах да го допускам, че има спекулация. Винаги съм го виждал да флиртува с доста девойки и имах визия какво прави. Уверих се, че има връзки с други дами и тогава взех решение да му отмъстя като му отрежа пениса ".



От полицията изясняват, че мъжът е изгубил доста кръв и в този момент е под строго здравно наблюдаване и в никакъв случай няма да може да употребява пениса си. Лекарите споделят, че клетките в пениса са мъртви, защото те са били изложени прекомерно дълго от тялото му. Той ще бъде с увреждания до края на живота си.



Полицаите са задържали Каруна като е стартирано правосъдно дело и тя е възпрепятствана да вижда брачна половинка си.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР