Жителка на Черниговския регион в Украйна се завърнала от Италия,

...
Жителка на Черниговския регион в Украйна се завърнала от Италия,
Коментари Харесай

Нарежете ме на парчета! Гурбетчийка зарази 13 души с COVID-19 и моли съселяните си да пощадят поне децата ѝ ВИДЕО

Жителка на Черниговския район в Украйна се завърнала от Италия, където била на работа. Жената не спазвала карантината, не предприемала ограничения за самоизолация, а в противен случай, интензивно общувала с децата си, внуците и съседите си. В резултат на държанието си тя е заразила 13 души с ковид, оповестяват украинските издания.

Чувствайки виновността си, украинката е решила да запише видео с извинението си. "Чувам, че желаете да изгорите къщата ми, да се разправите физически с децата ми, с внуците ми. Пристигнах през днешния ден, излекувах се, децата ми бяха излекувани, не ги убивайте. Ако желаете, убийте мен, нарежете ме на части, в случай че нещо това ще промени. Искам да ви се извиня “, споделя дамата, заставайки на колене във видеото.

Също по този начин, дамата отбелязва, че не може да отиде даже до магазина. Местните поданици я заплашват с принуждение. Сега тя и роднините й безусловно дояждат останалите макаронени произведения.

В момента три села са сложени под карантина. Мнозина са заболели, основно в лека форма. Обещаните проби за ковид обаче не са пристигнали, а и доста лекари също са минали към самоизолация, осведомят локалните издания.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР