Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за

...
Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за
Коментари Харесай

20-годишна разбрала, че е бременна, едва когато започнало раждането

Жителка на бразилския град Касерис, щата Мату Гросу, разказала за изданието Unilad по какъв начин схванала, че е бременна чак, когато почнала да ражда, написа БГНЕС. 20-годишната студентка Айми Алмейда преживявала раздялата с приятеля си. Тя престанала да върви на фитнес, хранела се с бургери и тестени произведения и напълняла бързо. Тогава тя още не знаела, че е бременна и мислила, че коремът й пораства поради насъбраните килограми.
След няколко месеца момичето отишло на доктор болести неприятното самочувствие и високо кръвно, само че той сметнал, че тези признаци са свързани с прочувственото й положение. Още едно посещаване при доктор поради оттичащите й крайници също се оказал ненужен. Специалистът предположил, че повода може да са бъбреците. А и едното, и другото е било обвързвано с нейната бременност.
В последния ден от образователната година Айми почувствала мощна болежка, само че я пренебрегнала и решила да отиде при другарка, с цел да хапне. Но болката се засилвала и се наложило тя да се върне вкъщи. Решила да си вземе душ, само че от болежка не могла да стигне и да се обадила по телефона за помощ.
Причината за болките били контракциите, само че момичето се сетило за това, чак когато видяла посочилата се глава на детето. „ Нямах време да се чудя, даже не им пристигна на разум да звъня на спешна помощ ", изяснява тя пред изданието. И продължава: " Мислех единствено всичко да бъде наред с детето ”. След раждането Айми прерязала пъпната шнур по видеоинструкция, открита в интернет.
През април 2019 година бе обявено, че жителка на британския град Манчестър изненадващо родила, макар че пробата за бременност бил негативен. 25-годищшната англичанка от сутринта се оплаквала от гадене и болки в гърба и корема. Вечерта тя влезнала в банята и тогава схванала, че ражда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР