Жителка на английския град Мейдънхед преживя клинична смърт по време

...
Жителка на английския град Мейдънхед преживя клинична смърт по време
Коментари Харесай

Британка "умря" на операционна маса, докато й помпат бюста, а седмици по-късно... СНИМКИ

Жителка на британския град Мейдънхед претърпя клинична гибел по време на интервенция за увеличение на бюста в Турция, написа The Sun.

През месец септември тази година 47-годишната Лиза Макдоналд попаднала на клиниката Avrupa­med в Истанбул. Британката бързо си записала час и пристигнала в Турция дружно с 41-годишната си сестра Саша, която също поискала да легне под ножа. По думите на Лиза, полетът, престоят в хотел и самата интервенция са й коствали 4,3 хиляди панда, а на сестра й – 5,2 хиляди паунда.



При идването си двете сестри останали леко обезпокоени от положението на клиниката, само че все пак решили да не анулират интервенциите. Макдоналд твърди, че след интервенцията почнало да я мъчи гадене, дишала тежко, само че никой не й предложил обезболяващи.



„ Жестоко ме боляха гърдите, дишах доста мъчно. Закараха ни в дребна стая и ни оставиха там. Нямахме нито обезболяващи, нито съвещания с доктор. Не можех даже да ставам от леглото. Мислех, че ще умра”, спомня си тя.



Шест дни по-късно двете сестри се прибрали в Англия. 3 седмици по-късно обаче положението на Лиза внезапно се влошило. Тя била призната в болница, където било открито, че има заразяване на кръвта. За да спасят пациентката, лекарите отстранили имплантите.



„ Откриха, че ребрата ми са повредени. Те споделят, че това е очевиден симптом, че са ми правили сърдечно-белодробна реанимация. Страшно е като си помисля, че съм претърпяла гибелта и никой не ми е споделил за това”, споделя тя.



От Avrupa­med разясниха случилото се WhatsApp. „ След интервенцията са полагани положителни грижи за пациентката. Редовно писахме и на нея, и на сестра й, само че тя не отговаряше. Медицинският ни личен състав и лекарят са й звъняли по телефона”, твърдят от клиниката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР