Жителка на английския град Ковънтри, Западен Мидландс, язди кон само

...
Жителка на английския град Ковънтри, Западен Мидландс, язди кон само
Коментари Харесай

Чисто гола тийнейджърка яхна кон с важна мисия СНИМКА 18+

Жителка на британския град Ковънтри, Западен Мидландс, язди кон единствено по ботуши и шлем, с цел да подчертае значимостта на спазването на разпоредбите за сигурност. Това заяви в. "Дейли мейл ".

19-годишната Джорджи Грейс се снимана гола на кон на 22 ноември. Въпреки студеното време в родния си град, тийнейджърката направила откровения кадър, подкрепяйки акцията на Нова Зеландия във фейсбук. В нея уредниците приканват ездачите да не не помнят да носят шлем.

„ Изданието споделя, че някои ездачи карат без специфични каски, а това е много рисково “, сподели тя. „ Публикувах тази фотография на страницата си и дадох обещание да вземам участие в акцията, в случай че обявата завоюва повече от 100 лайкове. “


Грейс, която учи ветеринарна медицина, твърди, че реакцията към откровените й фотоси е била „ завладяваща “.

Младата британка призна, че малко се тормозила, само че всичко минало добре. "Семейството ми откри концепцията за занимателна и я хареса ", сподели Грейс.

"Приятелите ми също реагираха на фотосите с комизъм. Като цяло реакцията на хората беше много позитивна. Само няколко от тях написаха в мненията, че „ съм намерила причина да се съблека “ и имам „ жадност за внимание “. Но това единствено ме развесели ", добави момичето.

Грейс акцентира, че в действителност се пробва да притегли внимание, само че в името на добра идея. „ Всичко това е за хората да бъдат по-добре осведомени за разпоредбите за сигурност “, заключи тийнейджърката.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР