Жителка на американския щат Ню Йорк сподели тайната си за

...
Жителка на американския щат Ню Йорк сподели тайната си за
Коментари Харесай

100-годишна баба разкри тайната си за дълъг живот

Жителка на американския щат Ню Йорк показа тайната си за дългоденствие. На 13 август тази година Тао Порчон-Линч ще навърши 101 години.

Жената е уверена, че е стигнала до тази възраст с помощта на " безконечния си оптимизъм ", написа jenata.blitz.bg. 

Тао израства в Индия. Запалва се по йогата на 7-годишна възраст. Докато се разхождала по плажа, тя забелязала група мъже, които извършват странни извършения. Леля й побързала да й изясни, че придвижванията се назовават асани и не би трябвало да се повтарят от девойки.  

" Щом мъжете могат да го вършат, мога и аз ", отсякло дребното момиченце. 

Тао стартира да се занимава с йога в тийнейджърските си години и схваща, че призванието й е да преподава. Прави го и до през днешния ден. По през целия ден старата жена учи хората на положително мислене и вярно дишане. 

По думите й, йогата може да излекува всичко - от неприятна поза до отрицателно мислене. Тя счита още, че точно техниката за дишане й е помогнала да резервира подвижността си на тази възраст.

Тао Порчон-Линч няколко пъти е чупила бедрото си. Но всякога, с помощта на заниманията си, е успявала да се възвърне.   

" Когато се събудя заран, поглеждам към слънцето и споделям: " Това ще бъде най-хубавият ден в живота ми! ". Събуждайте се с радост и знайте, че тя е подготвена да ви извърши ", приканва столетницата. 

Освен с йога, 100-годишната Тао се занимава и с латино танци. През 2016 година взе участие в шоуто America`s Got Talent, където танцува салса с 26-годишен сътрудник. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` После
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР