Жителка на американския град Уест Палм Бийч, Флорида, роди близнаци

...
Жителка на американския град Уест Палм Бийч, Флорида, роди близнаци
Коментари Харесай

Американка роди близнаци два пъти в една и съща година

Жителка на американския град Уест Палм Бийч, Флорида, роди близнаци два пъти в една и съща година, заяви WPTV-TV, представена от " Канал 3 ".

``
реклама
 
През март 2019 година Александрия Уолистън родила близнаци, които кръстила Марк и Малахи. През май тя схванала, че още веднъж е бременна и още веднъж с близнаци. И по този начин, на 27 декември се родили Кайлън и Калеб. " Никога не съм си представяла, че мога да родя близнаци ", призна младата майка.
  
Наскоро Уолинстън научила, че и двете ѝ баби също са били бременни с близнаци, само че са ги изгубили по време на раждането. „ Изглежда са ми изпратили тези деца от небето ", сподели тя. Освен близнаците, американката има и тригодишна щерка. " Честно казано, тя има много комплициран темперамент. Сякаш съм отгледала не едно, а две деца едновременно ", прибавя американката.
 
В понеделник, 6 януари, Калеб е изписан от интензивното поделение за новородени. Брат му Кайлен към момента е под наблюдението на лекарите. Уолистън чака цялото семейство да се събере, с цел да провежда тържество. „ Сякаш съм блъснала джакпота два пъти “, заключи многодетната майка.
 
През 2019 година беше обявено, че 29-годишна жителка на казахстанския град Уралск Лилия Коновалова, родила близнаци с разлика 2,5 месеца. Този необичаен случай в здравната процедура се изяснява с анатомичната специфичност на тялото на Коновалова - двойна матка. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР