Жителка на американския град Стърджис, щата Южна Калифорния разбра, че

...
Жителка на американския град Стърджис, щата Южна Калифорния разбра, че
Коментари Харесай

Жена разбра, че е бременна при раждането и се сдоби с тризнаци

Жителка на американския град Стърджис, щата Южна Калифорния разбра, че е бременна по време на раждането, заяви KOTA-TV, представена от actualno.com. Допълнително майката била шокирана, откакто станало ясно, че на бял свят ще се появят три бебета.  На 10 август Данет Глиц почувствала внезапна болежка в корема. Жената помислила, че има бъбречна рецесия, защото към този момент ѝ се е случвало и отишла в болница.

``
реклама

Лекарите разбрали, че ражда и съобщили, че се чакат близнаци. Но по време на раждането станало ясно, че дамата е бременна с три деца - момче и две девойки.

Всяко от бебетата е родено с тегло 1,8 кг.   " Никой от нас не е виждал тризнаци, заченати по натурален път, да не приказваме, че майката не е подозирала за бременността си до 34 гестационна седмица. Затова всички са в потрес. ", споделя личния състав на болничното заведение. Данет има две по-големи деца, които са щастливи да имат още две сестрички и братче. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР