Жителите на засегнатите от пожара в завода край Шишманци села

...
Жителите на засегнатите от пожара в завода край Шишманци села
Коментари Харесай

Започва серия от нови протести заради горящия завод в Пловдивско

Жителите на засегнатите от пожара в завода край Шишманци села се подвигат на серия от митинги. Това излиза наяве от известие в обществените мрежи. Недоволните от обстановката възнамеряват демонстрации в три следващи дни – петък, събота и неделя, като и трите митинга са планувани за 06:15 часа сутринта, съобщи кореспондентът на .
„ Пожарът стартира в неделя вечерта и продължава досега. Цяла седмица чакаме мнение на виновните институции и властта, само че все още такова няма. Затова ние жителите на община Раковски излизаме с нашето искане " Заводът би трябвало да СПРЕ! ", се споделя в известието за събитието.
Това е втората демонстрация против инсталацията за преправка на битови боклуци, откогато заводът пламна в края на предходната седмица. Във вторник към 300 души излязоха още веднъж на митинг в същия ранен час. Жителите от Шишманци, Белозем, Раковски и Болярино подсетиха, че за поредна година има пожар в завода и макар безкрайните уверения, че сходни произшествия няма да се позволяват, в този момент още веднъж са жертви на обгазяване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР