Жителите на Волуяк, организирани от представители на БСП, се вдигнаха

...
Жителите на Волуяк, организирани от представители на БСП, се вдигнаха
Коментари Харесай

Село Волуяк на протест срещу лошите условия на живот

Жителите на Волуяк, проведени от представители на Българска социалистическа партия, се подвигнаха на митинг. Недоволството на жителите се дължи на неналичието на канализация, тръбопровод и неуместния градски превоз. Протестиращите се събраха на дребния площад до жп гарата във Волуяк след 12.00 ч.

Сред присъстващите социалисти на демонстрацията бяха водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов, общинският консултант и ръководител на МО на Българска социалистическа партия в София Петко Димитров, районният ръководител на социалистите във " Връбница " Христиан Кръстев, Владимир Петров, който беше претендент на Българска социалистическа партия за кмет на " Връбница ", и ръководителят на младежкото обединяване в региона Илияна Рангелова. На място е и общинският консултант от Българска социалистическа партия в Столичен общински съвет Николай Николов, съобщи организация " Фокус ".

Калоян Паргов беседва с недоволните жители. " Знам, че един главните проблеми е канализацията. В момента се изготвя и е към този момент в Министерство на регионалното развитие общият план за ВиК за този програмен интервал ", изясни Паргов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР