Жителите на украинския регион Одеса са предупредени да избягват крайбрежните

...
Жителите на украинския регион Одеса са предупредени да избягват крайбрежните
Коментари Харесай

Мъж е взривен от мина на плажа в Одеса

Жителите на украинския район Одеса са предизвестени да заобикалят крайбрежните зони

Жителите на украинския район Одеса са предизвестени да заобикалят крайбрежните зони поради заплахата от слагане на мини от украинската войска.

Но тези предизвестия явно не са задоволителни, написа Mirror.

А точно на шокиращо видео, което идва от Одеса, се вижда по какъв начин мъж плува в морето, а няколко мига по-късно е взривен от мина. По-късно тленните остатъци на брачна половинка са отведени на брега, където жена му, синът и приятелят му са в потрес, написа.

Местните управляващи не разрешиха плуването в региона.

„ Полицията приканва жителите и гостите на Одеска област да съблюдават прецизно разпоредбите на изключителното състояние: не отивайте в черноморската охранителна зона, не плувайте в минирано море. Днес пренебрегването на разпоредбите за сигурност от фамилиите в Донецка област докара до трагични последствия. Докато плува в морето в едно от селата в Одеска област, детонация на незнаен предмет умъртви 50-годишен мъж пред очите на брачната половинка, сина и приятеля му. „ Строгите забрани на бреговата линия и плуването в морето са животозастрашаващи ограничения за сигурност “, се споделя в изказване на полицията в Одеса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР