Жителите на столичния квартал Обеля 2 излизат утре на протест

...
Жителите на столичния квартал Обеля 2 излизат утре на протест
Коментари Харесай

Обеля недоволства срещу презастрояването

Жителите на столичния квартал " Обеля " 2 излизат на следващия ден на митинг против презаствояването на региона им. Конкретният мотив за недоволството е подготвянето на място за нов градеж в междублоково пространство. То обгръща зелена повърхност и е в непосредствена непосредственост до детска площадка. Според основния проектант на регион " Връбница " Симеон Симеонов при този градеж не се засягат терени от зелената система.

Собственикът на парцела е заградил територията преди седмица и даже е поставил на металната ограда лепенки с предизвестие " Внимание! Високо напрежение! Опасност за живота ". Хората в региона показаха паниката си дали има мотив да имат вяра на опасността. Ден по-късно вложителят отстрани бележките.

Протестът на хората ще се организира на 19 май от 19 ч. в междублоковото пространство на бл. 260, бл.261 и бл. 262. Жителите на региона предизвестяват, че съгласно Подробния организационен проект в съвсем всички междублокови пространства в " Обеля " 1 и " Обеля " 2 се планува застрояване с жилищни здания.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР