Жителите на Солун могат да използват популярната крайбрежна алея от

...
Жителите на Солун могат да използват популярната крайбрежна алея от
Коментари Харесай

Нови ограничения за придвижване в Солун

Жителите на Солун могат да употребяват известната крайбрежна алея от 8 до 14 ч. единствено през седмицата, само че не и през уикенда, откакто управляващите взеха решение да наложат частична възбрана да навестяване на региона поради ковид, съобщи БГНЕС.
Решението идва откакто стотици поданици на града извършиха крайбрежната алея предишния уикенд, макар многократните предизвестията на управляващите, че такова скупчване на хора е в нарушаване на главните правила за обществено разграничаване, налагани за ограничение на разпространяването на новия ковид.
Одобрена от заместник-министъра на гражданската отбрана Никос Хардалиас възбраната влезе в действие в понеделник, 30 март, като полицията сложи барикади, които не разрешават на жителите да получат достъп до сектора от крайбрежната алея, разпрострян се от емблематичната Бяла кула до Концертната зала в Солун.
„ Неспазването на ограничения и правила, ограничаващи придвижването на жителите, за жалост докара до по-строги ограничения “, съобщи Хардалиас в понеделник.
Полицията е изпратена да патрулира региона и подсигурява, че няма нарушавания на възбраната. Нарушенията на ограничаващите ограничения носят санкция в размер на 150 евро.
Психолог: Ние сме в непозната обстановка и би трябвало да я приемем
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР