Жителите на ски курорт №1, подкрепени от жителите на още

...
Жителите на ски курорт №1, подкрепени от жителите на още
Коментари Харесай

Голяма драма за Бойко Борисов! Тръгват 6 лъча от страната, които се събират на протест под прозорците му

Жителите на ски курорт №1, подкрепени от жителите на още 5 обитаеми места в района ще стачкуват доста скоро в София, поради следващото отсрочване от Министерски съвет на решението за смяна в концесията, което би разрешило изграждане на втори кабинков въжен превоз към ски зоната.

Това разгласи кмета на община Банско Георги Икономов по време на конференцията за новия ски сезон.

Така в София ще стане горещо, тъй като нищо чудно митингът на хилядите от Пиринско плюс скиори и туристи от София да съвпадне с акцията на 50 зелени деятели и тогава я камилата, я камиларя…И виновност за това ще носят най-много хората от Министерски съвет като госпожа Ангелкова, които неизвестно за какво саботират Банско. Със сигурност митингът на пиринци ще е пред Министерски съвет под прозорците на Бойко Борисов.

„ Във връзка с вчерашното решение на Министерски съвет по тематиката аз съм на мнение, че към този момент задоволително се приказва в последните 7 години. За това време са правени безчет разисквания с най-големите експерти и представители на екологичните организации, на министерства на спортисти, както и на локалната общественост и общината. Аз не виждам какво може повече да се направи по прозрачността на този проблем. Това е персонално мое мнение. Другото мое мнение е, че какво и да се направи, зелените като чуят Банско постоянно ще са подготвени за митинг “, разяснява Икономов.

Той се надява към този момент да се слагат на дневен ред и други проблеми, които ще се решат с увеличението на ски зоната и построяването на втора кабинка. Да се види, че преимуществата са доста повече от това което е сега и да се тръгне към действителни дейности.

„ Така както е оповестил премиера на съвещанието на Министерски съвет на 13-и да се вземе решението по първия въпрос за одобряването на промените по концесионния контракт и до края на месеца да мине на съвещание на Министерски съвет и смяната на настоящия проект за ръководство. Това нещо би трябвало да се случи и ние сме безапелационни, като локална общественост в Банско.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР