Жителите на санданското село Ново Делчево и феновете на местния

...
Жителите на санданското село Ново Делчево и феновете на местния
Коментари Харесай

Кой изора стадиона на Изтребител ?

Жителите на санданското село Ново Делчево и почитателите на локалния ФК Изтребител към момента са в потрес и нямат пояснение кой и за какво посегна на футболния стадион, като изора централния кръг на терена.
 Златната обувка на Петър Жеков буреняса, кмет я окоси по мрачно
Шокиращото посягане е осъществено в нощта на 21 против 22 май. Неизвестен към този момент причинител е откраднал паркиран до оборудването трактор ЮМЗ, с който бутнал металната ограда и изорал голям кръг върху цялото игрище. Единствено празният контейнер е избавил терена от по-сериозни вреди, защото нафтата на трактора свършила, вандалът го зарязал на терена и липсващ, без да остави следи.

Стадионът и спортната база са отдадени на концесия на предприемача Благовест Христоски. От близо година той спонсорира и футболния тим на селото. Преди два месеца той е получил позволение от Общинския съвет да наеме цялата спортна база за период до 10 години. 

Кметът на Ново Делчево Валентин Апостолов недоумява какво е предизвикало вандалската демонстрация, като показва, че изораването е било по-малко зло, защото съгласно него хулиганът се е целел в заличаване на поливната система.

" Концесионерът Благо, който сега ремонтира стадиона няма спор с никой, не дължи пари на никой. Няма и какъв да е сърдит на тима... Толкова години не е имало подобен, нямам доверие да е поради това.

Целта е било да скъса тръбите за поливната система на терена, по тази причина е направил кръг. Добрата вест е, че не е извършил задачата си, тъй като не е съумял да забие плуга чак толкоз надълбоко. Щетите, които е нанесъл към този момент са поправени, към този момент съвсем не проличава, че се е случило нещо.

Случило се е в 01:05 през нощта. Има камера, само че не се вижда нищо на нея, тъй като е мрачно. Вече се инсталират повече камери, както и осветяване, с цел да няма сходни проблеми в бъдеще ", сподели още кметът на село Ново Делчево.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР