Жителите на Плевен тази нощ бяха на нокти заради информация

...
Жителите на Плевен тази нощ бяха на нокти заради информация
Коментари Харесай

Убийство в нощта преди изборите разтърси Плевен

Жителите на Плевен тази нощ бяха на нокти поради информация за ликвидиране в Градската градина. Според разнообразни информации, двама души са се спречкали на масите за шах и единият е умрял. От мнения на жители в най-голямата плевенска Facebook група " Забелязано в Плевен " излиза наяве, че престъпното действие е осъществено в Градската градина и жертвата е мъж. Инцидентът не станал към 19.30 ч. нощес.

Различни източници показват, че гости на Градската градина са били разпитвани от полицията дали не са станали очевидци на убийството. Първоначално се появи версията, че двамата мъже играели шах. Този, който изгубил, извадил револвер и създал изстрел, написа блиц. По последна информация фактически има смъртен случай. Но той не е в резултат на огнестрелно оръжие, написа plevenpress.com. След игра на шах се е стигнало до сдърпване сред двама играчи, единият от който пада и ударът се оказва съдбовен. От полицията имали съмнение за ликвидиране, само че занапред казусът ще се обясняват.

По думите на очевидци, другият мъж не е бягал. Той е стоял на мястото си до момента в който траело следствието. " Районът си беше отцепен, имаше опънати ленти към масите още по здрачаване. Не погледнах какъв брой е часът, служителите на реда претърсваха земята с фенерчета, имаше и служител на реда и в тревата, несъмнено с цел да не навлязат инцидентно разхождащи се. Имаше кола за спешна помощ и патрулка, много зяпачи ", споделя свидетел. Според хора, участвали на мястото, колата за спешна помощ е пристигнала към 19.40 ч. " Човекът е умрял. Аз бях там, когато полицията пристигна и оградиха мястото. Трупа го покриха с бял чаршаф и седеше там до идване на криминолози ", споделя един от тях.

" Играли на шах и се скарали. Извършителя е блъснал пострадалия в резултат на което си е глътнал езика надлежно се е задушил и починал. Бях там, когато пристигна колата за спешна помощ, по-късно патрулките и така нататък Извършителят не е бягал от мястото на престъплението, просто си седеше там и като пристигнаха служителите на реда си го закопчаха ", споделя жена от мястото на случая.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР