Жителите на окръг в индийския щат Пенджаб, които желаят да

...
Жителите на окръг в индийския щат Пенджаб, които желаят да
Коментари Харесай

Индийски щат въвежда схемата засади дървета и получаваш оръжие

Жителите на окръг в индийския щат Пенджаб, които желаят да закупят оръжия, са изправени пред нова непредвидена спънка . За да си обезпечат позволение за огнестрелно оръжие, би трябвало да засадят минимум 10 дървета, написа " Гардиън ".

Желаещите да се снабдят с оръжие в окръг Фирозпур би трябвало да изпратят на локалните управляващи фотоси със засадените от тях растения , в това число и фотоси месец по-късно, с цел да потвърдят, че се грижат за засадените от тях растения.
 В Етиопия засадиха повече от 200 млн. дървета за 1 ден
В Етиопия засадиха повече от 200 млн. дървета за 1 ден

Местната медия Fana Broadcasting Corporate оповестява, че повече от 224 милиона дървета са засадени през днешния ден

Жителите на Пенджаб в действителност са луднали за огромни коли, мобилни телефони и револвери, дано луднат и по засаждането на дървета, разяснява Чандер Гайнд, заместник-комисар на окръга.

Подадени са повече от 100 молби от въвеждането на правилото през предишния месец.

Северният щат, който беше обхванат от принуждение през 80-те и 90-те година на предишния век, има добре открита традиция за владеене на огнестрелно оръжие . Има съвсем 360 000 разрешителни за владеене на оръжие в щата, което го прави измежду щатите с най-вече оръжия в страната.

Гайнд се надява новите правила да доведат до засаждането на 12 000 дървета всяка година.

Окръгът също обмисля да постанова правилото и при възобновяване на лицензи , за което има по 500 претенденти всеки месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР