Жителите на най-известния италиански адриатически курорт – Римини, са в

...
Жителите на най-известния италиански адриатически курорт – Римини, са в
Коментари Харесай

Италианския курорт Римини е в шок от брутално нападение над двойка полски туристи

Жителите на най-известния италиански адриатически курорт – Римини, са в потрес от брутално нахлуване над двойка полски туристи, които са пребити и ограбени, а дамата – неведнъж изнасилена.

Какво се е случило

Нощта на петък против събота. Двойка поляци се разхождат по плажа на известния курорт – напълно нормална панорама в лятната августовска вечер.

Изведнъж туристите биват нападнати от четирима мъже. Непознатите пребиват до безсъзнание 26-годишния екскурзиант. След това се редуват да изнасилват в наличието му неговата другарка, също на 26 години. Ограбват ги и ги изоставят на плажа.

Момичето съумява да се добере до близката улица и да изиска помощ от... продажница.

След случая двойката е настанена в болница, където към момента се пробва да преодолее физическите и психическите контузии.

Нападателите

Нападатели към момента се търсят. Според описанието те говорели недобър британски и били с по-тъмна кожа. По предварителни данни, обвинените произлизат от Северна Африка.

Предполага се, че същата група е атакувала и транссексуална жена от перуански генезис същата нощ. И тя е била изнасилена и захвърлена в храстите.

Шок за Римини

Жителите на Римини са потресени от експанзията. Кметът Андреа Няси заяви, че общината ще се конституира като гражданска страна по делото против четиримата нападатели, когато бъдат хванати, и ще упорства за оптималната присъда за тях.

Той сподели пред италианските медии, че Римини показва цялата си поддръжка за потърпевшите в нападенията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР