Жителите на Луизиана, пострадали от урагана Катрин през 2005 година,

...
Жителите на Луизиана, пострадали от урагана Катрин през 2005 година,
Коментари Харесай

Съдят Брад Пит за некачествено дарение

Жителите на Луизиана, потърпевши от урагана Катрин през 2005 година, упрекнаха фондацията на Брад Пит, че им е построила нови, само че некачествени къщи след опустошителното злополучие.

Според ищците те са станали жертва на машинация, тъй като издигнатите здания не дават отговор на щатските стандарти и не ставали за обитаване. Фондацията от своя страна опроверга изказванията на хората, които подадоха тъжба, и трансферира отговорността върху архитекта, възнамерявал постройките. Въпреки това локалните за безапелационни, че артистът би трябвало да бъде съден защото е създател и член на борда на шефовете на фондацията, което го правело директно виновен.

Засега обаче магистратите не са взели решение дали да стартират дело против някогашния брачен партньор на Анджелина Джоли.

"Катрин " удари крайбрежието на Луизиана през 2005 година Природната буря умъртви към 1800 души. Най-големи вреди понесе град Ню Орлиънс, като 80% от него се оказа под вода. Именно там Пит реновира цялостен квартал със 150 нови екологични къщи за потърпевшите. Проектът на артиста се споделяше „ Да го създадем както би трябвало “ и беше на стойност 5 милиона $.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР