Жителите на квартала Рома в Мексико, където е израснал Алфонсо

...
Жителите на квартала Рома в Мексико, където е израснал Алфонсо
Коментари Харесай

Мексиканският квартал „Рома“ празнува номинациите за Оскар на филма

Жителите на квартала " Рома " в Мексико , където е израснал Алфонсо Куарон , честват 10-те номинации, които получи едноименният му филм, заяви Асошиейтед прес.
 
Куарон израства в квартала " Рома Сур " в мексиканската столица. Снимки от него са на всички места във кино лентата му, който получи най-вече номинации за 91-ите награди Оскар дружно с " Фаворитката ".

 
Глория Силвия Монреал , която живее против дома от детството на Алфонсо Куарон , сподели че е гледала кино лентата му четири пъти. Нейната къща е употребена за фотосите, като режисьорът възпроизвежда върху нея фасадата на личния си дом. Тя даде обещание дъжд от целувки на режисьора, в случай че завоюва премия Кварталът " Рома Сур " от няколко години се преустройва и е на път да стане съвременен. Сред истинските къщи в жанр ар деко към този момент изникват модерни шестетажни блокове. След като Алфонсо Куарон снима и филм за него, той става и туристическа дестинация.

 
В дома от детството на Алфонсо Куарон в този момент живее аржентинката Елиана Олайзола със фамилията си. Тя е лекарка и сподели, че се радва на интереса към мексиканското кино. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР