Жителите на Херсон отказват да приемат хуманитарната руска помощ, която

...
Жителите на Херсон отказват да приемат хуманитарната руска помощ, която
Коментари Харесай

Жителите на Херсон отказват руските помощи

Жителите на Херсон отхвърлят да одобряват филантропичната съветска помощ, която е стоварена в центъра на града .

Един от най-пострадалите и атакувани украински градове към този момент от дни е под тотална обсада и филантропичната рецесия се изостря. УНИАН оповестяват, че руснаците са отказали " зелен кулоар " за доставка на филантропична помощ за жителите на Херсон.

Пристанищният град на Черно море с близо 300 000 поданици на няколко пъти бе обявяван от съветските военни за високомерен , само че по-късно се оказваше, че боевете по улиците не престават. От през вчерашния ден са в действие и изискванията, наложени от съветската войска: комендантски час от 20:00 до 6:00 часа, позволение за влизане в града само за доставки на храна и медикаменти, пешеходците се движат най-вече по двама. Контролни пунктове има ситуирани в целия град.

Серхий Павлюк споделя това в профила си във Фейсбук и демонстрира няколко камиона, паркирани наоколо до административните здания. Както прецизира Павлюк, в камионите окупаторите са докарали своята " помощ ".
 Русия съобщи, че е превзела Херсон
Русия съобщи, че е превзела Херсон

Двете страни показват спорна информация за жертвите и загубите

Тежки боеве не престават и край Мариупол, оповестява " Укринформ "

Украинците декларират, че е значимо всички да схванат, че Мариупол не може да бъде изгубен, тъй като е последната цитадела на Украйна в региона на Азовско море, а и последната спънка за сухопътен кулоар сред Русия и Крим.

Също по този начин в целия Киевски район е удължена мярката на полицейския час. Ограничението ще бъде в действие от 20:00 до 7:00 ч. на 4 и 5 март.

Областният шеф на Киев Алексей Кулеба приканва жителите на района да не излизат по улиците и да не посещават други публични места. Човек може да се придвижва
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР