Жителите на Хаваите масово гледали порнографски филми, след като станало

...
Жителите на Хаваите масово гледали порнографски филми, след като станало
Коментари Харесай

На Хаваите масово гледали порно след фалшивата тревога за ракетната атака

Жителите на Хаваите всеобщо гледали нецензурен филми, откакто станало ясно, че оповестената преди повече от седмица паника за нуклеарна офанзива се оказала подправена. Това демонстрират данните на най-големия уеб страница с порнографско наличие "Порнхъб ". На формалната си страница в "Туитър " "Порнхъб " споделиха графика, която изобразява какво тъкмо се е случило. Когато жителите на Хаваите получили известието за нуклеарна офанзива към 8:07 ч. локално време, трафикът на уеб страницата паднал с големите 77% под естественото за географското място.
Тези данни не са толкоз странни, само че това, което следили от "Порнхъб " по-късно било още по-изненадващо. След като локалните медии опровергали известието за нуклеарна офанзива и паниката била анулирана, трафикът на уеб страницата от Хаваите скочил с 48% повече от нормално.
Фалшивата паника за приближаването на балистична ракета стресна жителите на Хавайските острови преди повече от седмица. По-късно информацията беше опровергана и стана ясно, че чиновници в локалния клон на ръководството за изключителни обстановки по простъпка изпратили известията.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР