Жителите на град Перущица не познават семейството на изчезналия планинар

...
Жителите на град Перущица не познават семейството на изчезналия планинар
Коментари Харесай

Страшна мистерия обви случая с изчезналия IT-специалист Атанас

Жителите на град Перущица не познават фамилията на изчезналия алпинист Атанас Терзиев. Причината по тази причина е, че напълно скоро са купили къщата си в градчето, написа „ Марица “.

Магазинерките в града настояват, че единствено са виждали изгубения мъж, само че не го познават и не знаят нищо на него.

Кметът Ради Минчев не е наясно със случая и не се сеща кои са семейство Терзиеви, защото неотдавна са се преселили в Перущица.
Родителите на Терзиев молят всеки, който има информация за сина им да се обади на телефон 112. Той към този момент пети ден е в неопределеност и е разгласен за търсене от 20 май.

47-годишният пловдивчанин Атанас Терзиев бил на посетители на майка си и татко си в град Перущица в събота (18 май). Той им съобщил, че отива на поход до Връховръх и вечерта ще се прибере, само че по този начин и не се връща. Родителите го търсят и на двата му телефона, само че те се изключени. Те се обаждат в полицията в Стамболийски и Пловдив. По изложение на фамилията, Терзиев е висок към 170 см, бил е облечен със сив спортен екип и сиво поларено яке, когато са го видяли за финален път.

„ Чухме, че е тръгнал на разходка до хижа Бряновщица, а пътеките до там са обезопасени “, сподели шефът на локалната ловна тайфа.

От 20 май Наско е разгласен публично за търсене, оповестиха от пловдивската полиция.

Атанас е алпинист от години, обича природата и постоянно поемал на походи из горите. Официално живее в града на тепетата и работи като IT-специалист.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР