Жителите на Елин Пелин не повярваха и не допуснаха професионалния

...
Жителите на Елин Пелин не повярваха и не допуснаха професионалния
Коментари Харесай

Хората в Елин Пелин не се поддадоха и не допуснаха Ангел Славчев в управлението

Жителите на Елин Пелин не повярваха и не позволиха професионалния протестър Ангел Славчев да влезе в ръководството на града като общински консултант.

Това обявиха локални хора след излизането на данните от общинската изборна комисия. Той беше претендент от локална коалиция "Алтернативата на жителите ". Всъщност разбрахме, че той не е никаква опция, а се пробва да ни яха на митинги и да печели дивиденти от това, разясниха хората от Елин Пелин. Както твърдеше водачът на "България без цензура " Николай Бареков, Ангел Славчев е прибрал 850 000 лева през 2014 година

Според него, Славчев е човек на избягалия банкер Цветан Василев, който банкрутира и източи банката КТБ. Жителите на Елин Пелин от дълго време се питат какво тъкмо работи Ангел Славчев и от къде му идват парите. От 10 години той се шири в къща в Елин Пелин – гледа жена и три деца. Според локалните хора не е ясно дали не се устоя към момента от дадените му 850 000 лева.
Във времето е показвал и поддръжка от съветски пари. Той участваше в младежкото обединяване на "Русофили " като народен координатор. Това съдружие пази съветските ползи в България.

Неслучайно Ангел Славчев оглавяваше шествията против добива и изследванията на шистов газ в България, които желаеха да вършат европейски и американски компании. Навсякъде се говореше, че митингите са проведени от руснаците, тъй като желаят да държат въздействието си в България със скъпия съветски газ. А не да бъдем самостоятелни от техния газ. На всичкото от горната страна Славчев е членувал в партия „ Българската левица “.

После бореше скъпия ток, монополите и частните правосъдни реализатори. Благодарение на които падна кабинета и пристигна на власт държавното управление на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, отпред с Пламен Орешарски. По едно време дори яхаше и митинги дружно със зелените Тома Белев и Асен Генов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР