Жителите на един от блокове на Стария пазар във Враца

...
Жителите на един от блокове на Стария пазар във Враца
Коментари Харесай

Този луд, луд Северозапад! Камера във вход на блок във Враца засне младеж да уринира и онанира /снимки и видео/

Жителите на един от блокове на Стария пазар във Враца останали потресени, откакто изгледали записите от камерата на входа си. На тях била запечатана бруталната постъпка на чужд юноша.
Стряскащите фрагменти от камерата възмутените врачани изпратиха в рубриката „ Ти, репортерът “ на организация BulNews.
Потърпевшите разясняват, че записът е от един от блоковете Общински народен съвет и е изработен през вчерашния ден измежду бял ден.
Заради многото вандалски прояви, хората се принудили да слагат записващо устройство, с цел да видят кой прави безчинства в жилищната им постройка. Вчера, откакто минали през следващата смрад до входната врата на блока, жителите му незабавно почнали да преглеждат записите от камерата.
На тях се вижда по какъв начин към 13.30 часа млад мъж влиза в блока и още до момента в който затваря входната врата стартира да си разкопчава панталоните. Перверзникът най-безцеремонно вади от гащите си мъжкото си достолепие, отива до стената и я опикава цялата.
Скандалното му държание обаче не свършва до тук. След като се облекчава, младият мъж взема решение и че ще мастурбира. Самозадоволяването му обаче е прекратено от звук, който го стряска и той завчас хуква да бяга.
Потърпевшите, дали ни записа, приканват полицията и прокуратурата да задържат перверзника и да го санкционират с цялата тежест на закона, с цел да не си и помисля различен път за сходни изяви.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР