Жителите на Донецката и Луганската народна република, както и на

...
Жителите на Донецката и Луганската народна република, както и на
Коментари Харесай

Путин: Новоприсъединените руск | BGNES

Жителите на Донецката и Луганската национална република, както и на Запорожка и Херсонска области, от доста години се борят за правото си да бъдат част от Русия, съобщи съветският президент Владимир Путин.

Хората в новоприсъединените територии " от доста години се борят за правото да бъдат част от Русия ", съобщи той на съвещание на Съвета за локално самоуправление.

" В продължение на доста години те са живели в безусловно разнообразни условия на районно и общинско ръководство, които не наподобяват на изискванията в Русия ", сподели още президентът.

Президентът съобщи, че отношението към общинските чиновници, работещи в новите територии, би трябвало да бъде топло и да им се окаже " цялата нужна помощ за консолидираното на новите райони в единната система на държавното ръководство на Русия ".

Путин сподели още, че " измежду локалната администрация има доста доброволци, които сами са решили да бъдат там - в региона на така наречен от Путин специфична военна интервенция, където нещата са сложни ".

" Те са образец за честност към Родината и нейните ползи и в този момент пазят нашите исторически територии, пазят хората в тези територии ", продължи президентът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР