Жителите на близкото до София село Лозен обвиниха в разпространение

...
Жителите на близкото до София село Лозен обвиниха в разпространение
Коментари Харесай

Хората в Лозен: Не сме искали Карат-С, а качествени автобуси

Жителите на близкото до София село Лозен упрекнаха в разпространяване на неточни и невярни изявления общинския консултант от ГЕРБ Ваня Тагарева.

Сдружение “Бъдеще за Лозен ” реагират на грешки в изявления на Тагарева пред вестник Дневник и на провелата се през вчерашния ден (21.06.2017 г.) транспортна комисия. На съвещанието на комисията тя отбрани импортираното от нея и от инж. Симеон Славчев предложение за удължение на контракт с компанията " Карат-С " за концесия на линии на градския превоз, измежду които са и тези, обслужващи регион Панчарево.

Пред транспортната комисия госпожа Тагарева съобщи, че цели отбраната на публичния интерес, както и че е провела редица срещи с жители от регион Панчарево, които са изразили предпочитание качеството на транспортната услуга да не се утежнява и затова – желаят удължение на контракта с Карат-С.

“Последните няколко дни пред разнообразни медии госпожа Тагарева твърди, че на общоселското заседание, проведено от Горско стопанство " Бъдеще за Лозен ", е поела ангажимент пред локалните поданици за удължение на контракта на " Карат C ". Но това изказване не дава отговор на истината, декларират от сдружението.

Хората от Лозен категорично прецизират, че на общоселското заседание, което Сдружението провежда и организира на 11.06.2017 година не е дискутиран превозвачът, който ще обслужва съществуващите линии ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР