Жителите на Ахтопол се видяха в чудо от кражби около

...
Жителите на Ахтопол се видяха в чудо от кражби около
Коментари Харесай

Хоби! Илия има добра професия, но краде за кеф - обичал да получава мъжко внимание в затвора

Жителите на Ахтопол се видяха в знамение от обири към празниците. Няколко сигнала за обрани домове и заведения са получени единствено в границите на няколко дни.

След няколко дни работа чиновниците на РУ-Царево стигат и до причинителя – 41-годишен мъж. До този миг са открити няколко негови удара, само че не е изключено да е част и от други, по които се работи, написа "Флагман ".

За времето от 15 декември до 1 януари т.г. от три къщи той е отмъкнал общо 10 тв приемника, две стойки за стена за тв приемници, няколко маркови парфюма – мъжки и женски, 10 литра олио и сумата от 20 лв..

На пръв взор това наподобява на напълно елементарен грабеж, само че след това станаха ясни много забавни детайлности за самия причинител. Това е 41-годишният Илия Стефанов. Мъжът живее в Ахтопол от към 20 години.

Илия не бил ленив, с цел да краде, в противен случай – хората, които го познават, го разказват като доста трудолюбив мъж. Работел в строителството и изкарвал много положителни пари. Не спирал да показва стандарт посредством нови дрешки, обиколки, ястие и пиянство по кръчмите.

Кражбата му била занимание. Да, занимание - доставяла му наслаждение. Илия не правел огромни удари, по-скоро кокошкарски обири, с цел да задоволи желанието си.

Набелязвал си жертвите по време на работа. Докато шпакловал да вземем за пример деликатно оглеждал всичко в къщата и по този начин преценявал дали ударът си заслужава.

41-годишният ахтополец няколко пъти е лежал в пандиза поради обичаната си активност. Но пък му харесвало там, настояват поданици на морския град, които доста добре го познават.

„ Там му е топло, хранят го, има си компания, получавал и много внимание от съкилийниците си. Така разбрахме “, описа човек, който е наел Илия на работа преди време и който също е станал негова жертва.

Какво внимание обаче получавал мъжът в пандиза – не излиза наяве. От последното си излизане от пандиза пък постоянно е бил забелязван в бургаския кв. Кумлука. Хвалел се със фотоси с малолетни другари във фейсбук.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР